thumbnail

Ambassadors - ActieHelden

Door: Edwin van het Bolscher, 29 september 2020 Amsterdam - De ActieHelden hebben maar één missie: heel Nederland wijzen op de superacties van Albert Heijn. Uiteraard extra herkenbaarder door de A en H van Albert Heijn. Ambassadors werkten samen met TBWA Neboko om een nieuw spaarmechanisme te creëren voor Albert Heijn, de grootste supermarktketen van Nederland. Met moeder Scarlett, vader Vince, dochter Zippy en zoon Rocky vliegt de kleine superheldenfamilie door de supermarkt met werpsterren, jetpacks en acrobatische vaardigheden om ervoor te zorgen dat elke klant een superkorting krijgt.

Alle expertise van Ambassadors kwam samen voor de volledige creatieve productie van de commercial, van live shoot tot character design, animatie, VFX & 3D, edit, color grade, muziekcompositie en sound design. Dit was een mooi voorbeeld van een nauwe interactie tussen het animatieproces en de muziekproductie, waarbij ze zorgvuldig een rijdend en pittig nummer konden maken dat de speelstijl en het gevoel van een actieheld versterkt.
Vrienden van 3dhype:

‘ActieHelden’ is grotendeels op afstand gemaakt en is de eerste campagne in een doorlopend partnerschap tussen de in-house AH Studios van Albert Heijn en Ambassadors als creatieve productiepartner.

Bron
5795 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender 2.93 LTS | het einde van een tijdperk

Daan Claessen in het AD

The Power of Water VFX Breakdown

MetaHuman Creator Early Access

5 A.M. Studios gaat samenwerken met Alkemy X

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten