thumbnail

Coca-Cola 'Masterpiece' Commercial

Door: Edwin van het Bolscher, 21 maart 2023 Jochem Aarts heeft drie-en-een-halve maand meegewerkt aan een nieuwe commercial van Coca Cola. De studio waar hij voor werkte heeft gebruik gemaakt van de zogenaamde Stable Diffusion technologie, maar heeft het niet gebruikt om volledige shots te genereren. In plaats daarvan hebben ze het gebruikt om enkele penselenstreken en verf op te vullen en heeft het vervolgens gecombineerd met film/cg/backplates met behulp van veel compositing.

Aarts legt uit dat sommige shots een Stable Diffusion behandeling hebben gekregen, maar de meeste niet. Het resultaat is een geweldige prestatie van getalenteerde artiesten die hard hebben gewerkt om de commercial tot leven te brengen. Het gebruik van de Stable Diffusion technologie heeft zeker bijgedragen aan het project, maar het was zeker niet de enige factor de commercial tot een goed einde bracht.
Vrienden van 3dhype:

De commercial is het resultaat van toewijding, hard werken en talent. De artiesten hebben zich volledig ingezet om het beste resultaat te behalen en dat is te zien in de commercial. Het toont aan dat de juiste combinatie van technologie en menselijke vaardigheden essentieel is om tot een succesvolle productie te komen.
1367 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Interview met Werner ten Hoeve - Supernatural

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

The Outpost gaat stoppen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten