Anouk Regensburg

Portfolio Info Blog Likes (7) Volgt (13) Volgers (0)
 Bericht
Volg

Samenvatting

Hoi! Mijn naam is Anouk Regensburg en ik ben een Generalist Artist. In mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met het maken van 3D models en Photoshop edits. Omdat ik een sterk oog heb voor detail en mijn perfectionisme hier meestal aan bijdraagt, probeer ik mijn werk altijd zo realistisch en geloofwaardig mogelijk te maken. Door mijn leergierigheid wil ik zoveel mogelijk facetten binnen visual effects uitproberen of te leren, waardoor er af en toe weer een nieuwe vaardigheid en/of hobby ontstaat.

Als kind was ik altijd aan het tekenen, wat resulteerde in het leren van Photoshop in mijn tienerjaren en ben ik grafisch vormgeven gaan studeren op het Mediacollege Amsterdam. Na het afronden van deze opleiding ben ik aangenomen op de Nederlandse Filmacademie en in 2019 afgestudeerd als Visual Effects Artist.

Ondertussen heb ik een tijdje mogen meewerken aan een groot project van de Koninklijke Marine, waarbij één van hun grootste schepen in kaart wordt gebracht en in 3D wordt nagemaakt voor VR trainingen.

Inhuur info

Geïnteresseerd in: Voltijd DienstverbandDeeltijd Dienstverband

Software


Maya

Blender

ZBrush

Substance Painter

Substance Designer

Photoshop

Illustrator

After Effects

Unreal Engine

Vakkundigheid

Prop ModelingModelingTexturingLow-poly ModelingHigh-poly ModelingGamesVR3D Printing
3ddy Publishing © 2000 - 2024